BMW a prezentat primele imagini ale versiunii de competitie a lui Z4. Modelul dezvolta 480 CP dintr-un motor V8 de 4.0 litri derivat din cel de pe M3 si este echipat cu o transmisie secventiala cu sase trepte. Germanii de la BMW au dezvaluit imaginile oficiale si detaliile tehnice ale versiuni de competitie a lui Z4, care primeste sufixul GT3. Acest model este bazat pe actuala generatie Z4 E89 si este echipat cu motorul V8 de 4.0 litri cu care este echipat M3 E92, modificat pentru a dezvolta

BMW a prezentat primele imagini ale versiunii de competitie a lui Z4. Modelul dezvolta 480 CP dintr-un motor V8 de 4.0 litri derivat din cel de pe M3 si este echipat cu o transmisie secventiala cu sase trepte.

Germanii de la BMW au dezvaluit imaginile oficiale si detaliile tehnice ale versiuni de competitie a lui Z4, care primeste sufixul GT3. Acest model este bazat pe actuala generatie Z4 E89 si este echipat cu motorul V8 de 4.0 litri cu care este echipat M3 E92, modificat pentru a dezvolta aproximativ 480 CP. Pretul acestui model este de 298.000 de euro.

Propulsorul V8 al acestui model este echipat cu unitatea ECU 408, care il ajuta sa dezvolte performante deosebite, iar celelalte dispozitive de comanda sunt controlate de unitatea Power400. Transmisia lui Z4 GT3 este secventiala cu sase trepte si este dezvoltata pentru motorsport.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.