Opel a facut public cel mai nou proiect al sau si, totodata, cel mai valoros exponat pentru salonul din Geneva, ce va începe peste o saptamâna. Conceptul Flextreme GT/E se bazeaza pe acelasi sistem electric cu autonomie extinsa, E-REV, precum Ampera.
Opel a facut public cel mai nou proiect al sau si, totodata, cel mai valoros exponat pentru salonul din Geneva, ce va incepe peste o saptamana. Conceptul Flextreme GT/E se bazeaza pe acelasi sistem electric cu autonomie extinsa, E-REV, precum Ampera.

Dupa Ampera, care mai are foarte putin pana va de­veni model de serie si va putea fi cumparat de ori­ce european, Opel aduce in fata vi­zi­tatorilor din Geneva un nou concept care arata preocuparile inten­se ale acestei companii pentru e­ner­giile alternative in industria au­to. Este vorba despre Flextreme GT/E, o masina mult mai mare decat Ampera, una apartinand clasei medii, dar si celei sport.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Sfin.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.