Goodyear, cel mai mare producator de anvelope din Statele Unite, a afisat un profit de 107 milioane dolari pentru trimestrul al patrulea, surprinzandu-i astfel pe analistii chestionati de Bloomberg, care prevedeau pierderi. In aceeasi perioada a anului trecut, Goodyear a raportat pierderi de 330 de milioane de dolari.Vanzarile aferente trimestrului al patrulea au crescut cu 7,3% pana la 4,44 miliarde de dolari, peste estimarile de 4,15 milioarde de dolari. [ Citeste articolul pe Da

Goodyear, cel mai mare producator de anvelope din Statele Unite, a afisat un profit de 107 milioane dolari pentru trimestrul al patrulea, surprinzandu-i astfel pe analistii chestionati de Bloomberg, care prevedeau pierderi.

In aceeasi perioada a anului trecut, Goodyear a raportat pierderi de 330 de milioane de dolari.

Vanzarile aferente trimestrului al patrulea au crescut cu 7,3% pana la 4,44 miliarde de dolari, peste estimarile de 4,15 milioarde de dolari.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.