Subsidiara din Romania a companiei austriece de constructii Alpine a solicitat Tribunalului Bucuresti initierea procedurii de insolventa a firmei AutoItalia, actiune considerata de importatorul auto drept o forma de presiune. Reprezentantii Autoitalia au declarat ca cererea Alpine nu are fundament.Potrivit Autoitalia, importatorul auto are un contract cu Alpine, pe care l-a achitat in proportie de 70% pana in prezent, iar restul de plata va fi efectuat dupa finalizarea... [ Citeste
Subsidiara din Romania a companiei austriece de constructii Alpine a solicitat Tribunalului Bucuresti initierea procedurii de insolventa a firmei AutoItalia, actiune considerata de importatorul auto drept o forma de presiune.
Reprezentantii Autoitalia au declarat ca cererea Alpine nu are fundament.

Potrivit Autoitalia, importatorul auto are un contract cu Alpine, pe care l-a achitat in proportie de 70% pana in prezent, iar restul de plata va fi efectuat dupa finalizarea lucrarilor de constructii contractate de la Alpine.

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.