Pe fondul rezultatelor bune obtinute de Dacia anul trecut cand a fost pe plan european printre marcile cu cea mai mare crestere, sindicalistii au solicitat mariri de salarii, iar dupa cateva intalniri fara rezultat, le-au obtinut, chiar daca nu in cuantumul solicitat initial. Astfel, angajatii obtin o crestere salariala de 300 lei anul acesta dar si marirea salariului minim pentru un muncitor calificat la 1.650 de lei, noteaza Agerpres.
Pe fondul rezultatelor bune obtinute de Dacia anul trecut cand a fost pe plan european printre marcile cu cea mai mare crestere, sindicalistii au solicitat mariri de salarii, iar dupa cateva intalniri fara rezultat, le-au obtinut, chiar daca nu in cuantumul solicitat initial. Astfel, angajatii obtin o crestere salariala de 300 lei anul acesta dar si marirea salariului minim pentru un muncitor calificat la 1.650 de lei.

Punctele negociate contribuie la incheierea conflictului de interese declansat in urma cu mai bine de o saptamana de sindicatul de la Automobile Dacia, prin sesizarea inaintata conducerii uzinei de la Mioveni. Conflictul se va stinge de la sine in momentul semnarii contractului colectiv de munca, probabil in cateva zile.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.