O sursa din cadrul marcii Audi a declarat ca producatorul din Ingolstadt ia in considerare implementarea transmisiilor cu opt trepte in toata gama sa. Cei de la Audi iau in considerare implementarea transmisiilor cu opt trepte in toata gama de modele. Cutiile de viteze automate cu sase trepte vor fi inlocuite cu unitati cu opt trepte, care ofera un plus de agilitate si o economie de carburant suplimentara. Pentru moment, cei de la Audi nu au anuntat in ce masura vor elimina sau inlocui
O sursa din cadrul marcii Audi a declarat ca producatorul din Ingolstadt ia in considerare implementarea transmisiilor cu opt trepte in toata gama sa.

Cei de la Audi iau in considerare implementarea transmisiilor cu opt trepte in toata gama de modele. Cutiile de viteze automate cu sase trepte vor fi inlocuite cu unitati cu opt trepte, care ofera un plus de agilitate si o economie de carburant suplimentara. Pentru moment, cei de la Audi nu au anuntat in ce masura vor elimina sau inlocui transmisiile manuale cu unitati cu opt trepte. Mercedes-Benz este singurul producator de automobile care a reusit sa echipeze aproape toate modelele din gama sa cu transmisii automate cu sapte trepte.

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.