Volvo a expus in cadrul Salonului Auto de la Chicago un sistemul multimedia revolutionar, care dispune de un ecran touchscreen, de un hard de 500 de Gb si de un ecran WiFi. Volvo incearca sa duca mai departe limitele tehnologiilor de entertainment din interiorul unui automobil, cu un nou sistem multimedia, dezvaluit zilele trecute in cadrul Salonului Auto…
Volvo a expus in cadrul Salonului Auto de la Chicago un sistemul multimedia revolutionar, care dispune de un ecran touchscreen, de un hard de 500 de Gb si de un ecran WiFi.

Volvo incearca sa duca mai departe limitele tehnologiilor de entertainment din interiorul unui automobil, cu un nou sistem multimedia, dezvaluit zilele trecute in cadrul Salonului Auto de la Chicago. Este vorba despre asa numitul RSEi-500, un sistem de divertisment care vine in dotarea standard cu un hard-disk de 500 de Gb, cu o conexiune WiFi si un ecran tactil.

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.