CorporateNews16 Februarie 201017:20

Lectura de un minut

Cei de la Rolls-Royce vor dezvolta trei versiuni de caroserie noi pe platforma lui Ghost. Primele doua au fost deja confirmate ca fiind un cabrio si un coupe, ale caror nume nu au fost inca anuntate. Englezii de la Rolls-Royce vor prezenta doua concepte bazatepe Ghost care prefigureaza un coupe si un cabrio. Cele doua modele vor fi introduse in productie peste cativa ani si conceptele care le prefigureaza au scopul de a stimula cererea clientilor pentru acest gen de modele. Desi vor fi bazate p
Cei de la Rolls-Royce vor dezvolta trei versiuni de caroserie noi pe platforma lui Ghost. Primele doua au fost deja confirmate ca fiind un cabrio si un coupe, ale caror nume nu au fost inca anuntate.

Englezii de la Rolls-Royce vor prezenta doua concepte bazate pe Ghost care prefigureaza un coupe si un cabrio. Cele doua modele vor fi introduse in productie peste cativa ani si conceptele care le prefigureaza au scopul de a stimula cererea clientilor pentru acest gen de modele. Desi vor fi bazate pe platforma lui Ghost, cele doua modele ar putea sa nu utilizeze acest nume in continuare, la fel cum este cazul familiei de modele Phantom.

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.