Mitsubishi Motors, constructorul masinii electrice de mici dimensiuni i-MiEV, a revenit pe profit la sfarsitul trimestrului trei fiscal incheiat pe 31 decembrie 2009, ajutata de politica guvernului nipon care a incurajat cererea pe piata auto, potrivit Bloomberg. Astfel, Mitsubishi a afisat un profit net de 118 milioane dolari, fata de pierderile de 193 milioane de dolari inregistrate in trimestrul trei al anului fiscal trecut. "Vanzarile Mitsubishi in Japonia au crescut gratie sti
Mitsubishi Motors, constructorul masinii electrice de mici dimensiuni i-MiEV, a revenit pe profit la sfarsitul trimestrului trei fiscal incheiat pe 31 decembrie 2009, ajutata de politica guvernului nipon care a incurajat cererea pe piata auto.

Astfel, Mitsubishi a afisat un profit net de 118 milioane dolari, fata de pierderile de 193 milioane de dolari inregistrate in trimestrul trei al anului fiscal trecut.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.