Versiunea europeana a crossover-ului dezvoltat de Mitsubishi se numeste ASX si va fi dezvaluita in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din luna martie. Mitsubishi va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva versiunea europeana a modelului RVR, expus in versiune japoneza si americana la sfarsitul acestui an, in cadrul Salonului de la Los Angeles. Versiunea dedicata publicului european a primit numele ASX si va veni sa consolideze imaginea Mitsubishi pe segmentul crossover-elor.C

Versiunea europeana a crossover-ului dezvoltat de Mitsubishi se numeste ASX si va fi dezvaluita in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva din luna martie.

Mitsubishi va dezvalui in cadrul Salonului Auto de la Geneva versiunea europeana a modelului RVR, expus in versiune japoneza si americana la sfarsitul acestui an, in cadrul Salonului de la Los Angeles.

Versiunea dedicata publicului european a primit numele ASX si va veni sa consolideze imaginea Mitsubishi pe segmentul crossover-elor.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.