Peugeot BB1 va fi produs in serie. Francezii au raspuns astfel valului de reactii pozitive, primite dupa dezvaluirea conceptului la Frankfurt. Versiunea de serie va debuta in urmatorii doi ani. Peugeot a anuntat oficial intentia sa de a produce in serie conceptul BB1, dezvaluit toamna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Se pare ca francezii au fost "fortati" sa ia aceasta decizie dupa valul de reactii pozitive la adresa mignonului. Astfel, in urmatorii doi ani am putea vedea pe
Peugeot BB1 va fi produs in serie. Francezii au raspuns astfel valului de reactii pozitive, primite dupa dezvaluirea conceptului la Frankfurt.

Versiunea de serie va debuta in urmatorii doi ani.Peugeot a anuntat oficial intentia sa de a produce in serie conceptul BB1, dezvaluit toamna trecuta in cadrul Salonului Auto de la Frankfurt. Se pare ca francezii au fost "fortati" sa ia aceasta decizie dupa valul de reactii pozitive la adresa mignonului.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.