Divizia de accesorii a celor de la Honda va prezenta trei modele la Salonul Auto de la Tokyo, printre care si o versiune mai sportiva a lui Insight. Japonezii de la Honda au dezvaluit lista de modele pe care le vor prezenta la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se numara si conceptul Insight Sports Modulo, care este descris ca find un vehicul elecologic incitant. Pentru moment, cei de la Honda nu au dezvaluit detaliile tehnice ale acestui model, dar ne putem astepta ca trenul de propulsi
Divizia de accesorii a celor de la Honda va prezenta trei modele la Salonul Auto de la Tokyo, printre care si o versiune mai sportiva a lui Insight.

Japonezii de la Honda au dezvaluit lista de modele pe care le vor prezenta la Salonul Auto de la Tokyo. Printre acestea se numara si conceptul Insight Sports Modulo, care este descris ca find un vehicul elecologic incitant. Pentru moment, cei de la Honda nu au dezvaluit detaliile tehnice ale acestui model, dar ne putem astepta ca trenul de propulsie sa fie identic cu cel a versiunii standard.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.