Toate cele 165 de Lexus LF-A destinate pietei din Japonia au fost rezervate. Fanii instariti ai supercar-ului nipon mai au la dispozitie 355 de unitati la nivel mondial. Toate cele 165 de unitati LF-A rezervate pentru piata din Japonia de catre cei de la Lexus au fost deja rezervate. Niponii nu au stat pe ganduri cand a venit vorba achizitiei unui supercar, care va fi construit in doar 500 de exemplare. Pe piata din Japonia cei de la Lexus ofera modelul LF-A contra sumei de 37.500.000 de yeni,
Toate cele 165 de Lexus LF-A destinate pietei din Japonia au fost rezervate. Fanii instariti ai supercar-ului nipon mai au la dispozitie 355 de unitati la nivel mondial.

Toate cele 165 de unitati LF-A rezervate pentru piata din Japonia de catre cei de la Lexus au fost deja rezervate. Niponii nu au stat pe ganduri cand a venit vorba achizitiei unui supercar, care va fi construit in doar 500 de exemplare. Pe piata din Japonia cei de la Lexus ofera modelul LF-A contra sumei de 37.500.000 de yeni, echivalentul a 410.000 de dolari. Clientii de pe celelalte piete sunt nevoiti sa il cumpere in regim de leasing, pentru a evita specula.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.