Presiunile antipoluare ar putea determina producatorul Porsche sa utilizeze motoare in 3 cilindri, astfel incat sa reduca nivelul noxelor si sa satisfaca cerintele Comisiei Europene privind amprenta de CO2. Solutia ar fi un motor turbo in 3 cilindri,

Presiunile antipoluare ar putea determina producatorul Porsche sa utilizeze motoare in 3 cilindri, astfel incat sa reduca nivelul noxelor si sa satisfaca cerintele Comisiei Europene privind amprenta de CO2. Solutia ar fi un motor turbo in 3 cilindri, care ar putea echipa viitorul Boxster, cel mai mic dinte modelele Porsche.

Informatia a fost furnizata in premiera de Hans-Jurgen Wohler, manager al gamei Boxster, in cadrul unui interviu acordat publicatiei Autocar. Performantele nu ar fi prea mult afectate, Wohler sustinand ca s-ar putea obtine inte 180 si 200 CP in acest mod. In schimb, emisiile de CO2 ar cobori pana la 180 g/km.

Citeste articolul integral pe Financiarul.comTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.