Reducerile de taxe si subventiile acordate de guvernul de la Tokyo au facut din Toyota Prius cea mai vanduta masina din Japonia. Asociatia dealerilor auto din aceasta tara a anuntat ca, in 2009, au fost vandute aproape 210.000 modele Prius - de aproape trei ori mai mult fata de 2008. Agentia France Presse noteaza ca in 2009, vanzarile de automobile hibride au reprezentat 10% din masinile noi, in Japonia. 
Reducerile de taxe si subventiile acordate de guvernul de la Tokyo au facut din Toyota Prius cea mai vanduta masina din Japonia. Asociatia dealerilor auto din aceasta tara a anuntat ca, in 2009, au fost vandute aproape 210.000 modele Prius - de aproape trei ori mai mult fata de 2008.

Vanzarile de automobile hibride au reprezentat 10% din masinile noi, in Japonia. De altfel, in 2009, in aceasta tara, vanzarile auto au inregitrat cel mai scazut nivel din ultimii 38 de ani.

Citeste articolul integral pe Economie.hotnews.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.