CorporateNews4 Ianuarie 201018:07

Lectura sub un minut

Hyundai Motor si Kia Motors vizeaza o crestere a vanzarilor cu 17% in 2010, estimare bazata pe lansarea unor modele noi anul acesta si pe revenirea economiei globale, informeaza Bloomberg. Cei mai mari constructori auto sud-coreeni si-au stabilit o tinta de vanzari consolidata de 5,4 milioane de masini, comparativ cu 4,63 milioane de unitati in 2009. Rivalii japonezi de la Toyota si Nissan si-au revizuit in urcare tinta de vanzari.... [ Citeste articolul pe DailyBusiness.ro ]

Hyundai Motor si Kia Motors vizeaza o crestere a vanzarilor cu 17% in 2010, estimare bazata pe lansarea unor modele noi anul acesta si pe revenirea economiei globale.

Cei mai mari constructori auto sud-coreeni si-au stabilit o tinta de vanzari consolidata de 5,4 milioane de masini, comparativ cu 4,63 milioane de unitati in 2009.

Rivalii japonezi de la Toyota si Nissan si-au revizuit in urcare tinta de vanzari. Astfel, Nissan estimeaza 3,3 milioane de unitati vandute la sfarsitul anului fiscal care se va incheia pe 31 martie, fata de 3,08 milioane anterior, iar Toyota 7,03 milioane de la 6,6 milioane, pentru aceeasi perioada.

Citeste si:
[Video] Tesla Model S se poate parca in garaj cu Apple Watch-ul
Video Tesla Model S se...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.