CorporateNews4 Ianuarie 201017:23

Lectura sub un minut

Viitorul model A7 va folosi materiale de exceptie si finisaje bune, identice cu cele regasite pe nava amiral A8. Dimensiunile si pretul il vor pozitiona insa sub acesta dar deasupra lui A6. Pe masura ce ne apropiem de momentul lansarii viitorului Audi A7, tot mai multe informatii se scurg dinspre Ingolstadt catre publicatiile internationale. Noul sedan cu cinci usi si profil de coupe este asteptat sa debuteze in toamna acestui an, vanzarile fiind programate pentru inceputul lui 2011.Potrivit
Viitorul model A7 va folosi materiale de exceptie si finisaje bune, identice cu cele regasite pe nava amiral A8. Dimensiunile si pretul il vor pozitiona insa sub acesta dar deasupra lui A6.Pe masura ce ne apropiem de momentul lansarii viitorului Audi A7, tot mai multe informatii se scurg dinspre Ingolstadt catre publicatiile internationale.

Noul sedan cu cinci usi si profil de coupe este asteptat sa debuteze in toamna acestui an, vanzarile fiind programate pentru inceputul lui 2011.

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.