Cererea ridicata pentru Panamera face ca Porsche sa sarbatoreasca deja exemplarul cu numarul 10.000 iesit de pe linia de productie din Leipzig. Porsche a anuntat astazi ca de pe linia de productie a modelului Panamera a iesit exemplarul cu numarul 10.000, la doar trei luni de la startul productiei coupe-ului cu patru usi semnat de constructorul din Stuttgart. Exemplarul care poarta numarul de ordine 10.000 este un Panamera Turbo care va ajunge in garajul unui clietn Porsche din

Cererea ridicata pentru Panamera face ca Porsche sa sarbatoreasca deja exemplarul cu numarul 10.000 iesit de pe linia de productie din Leipzig.

10.000 de exemplare Panamera a produs Porsche in primele trei luni de la lansarea modelului. Targetul anual de productie este de 20.000 de unitati.

Porsche a anuntat astazi ca de pe linia de productie a modelului Panamera a iesit exemplarul cu numarul 10.000, la doar trei luni de la startul productiei coupe-ului cu patru usi semnat de constructorul din Stuttgart. Exemplarul care poarta numarul de ordine 10.000 este un Panamera Turbo care va ajunge in garajul unui clietn Porsche din Singapore.

"Vanzarile lui Panamera au explodat pur si simplu in primele luni de cariera a modelului. AM ajuns la 9000 de comenzi ferme. Imediat dupa lansare, Panamera a primit premiile Volanul de Aur si Auto Trophy in Germania, adjudecandu-si, de asemenea, alte cateva premii importante la nivel international", a declarat Michael Macht, presedintele CA Porsche.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.