Porsche Cayman va primi o versiune mai usoara, care ar putea fi intitulata Club Sport. Modelul va trece prin acelasi proces de "slabire" la care a fost supus si Boxster Spyder. Porsche va elimina anumite elemente de la bordul lui Cayman pentru a crea o versiune mai usoara a acestui model. De asemenea, anumite elemente vor fi inlocuite cu componente mai usoare pentru a pastra functionalitatea si a reduce pe cat posibil masa modelului. Porsche ar putea proceda la fel ca in cazul lui Boxster
Porsche Cayman va primi o versiune mai usoara, care ar putea fi intitulata Club Sport. Modelul va trece prin acelasi proces de "slabire" la care a fost supus si Boxster Spyder. Porsche va elimina anumite elemente de la bordul lui Cayman pentru a crea o versiune mai usoara a acestui model.

De asemenea, anumite elemente vor fi inlocuite cu componente mai usoare pentru a pastra functionalitatea si a reduce pe cat posibil masa modelului.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.