Gerard Lopez, un investitor din Luxemburg, a declarat ca este interesat sa preia echipa de Formula 1 Renault, al carei viitor va fi decis zilele acestea, informeaza AFP, citat de Mediafax.

Gerard Lopez, un investitor din Luxemburg, a declarat ca este interesat sa preia echipa de Formula 1 Renault, al carei viitor va fi decis zilele acestea.

"Exista anumite cicluri. Situatia actuala a Formulei 1, aceasta perioada de schimbare, creaza oportunitati pentru aparitia de noi echipe si noi investitori. Daca vom prelua Renault, vom achizitiona echipa in intregime", a precizat Gerard Lopez in cadrul unui forum dedicat sponsorilor si tuturor celor implicati in sporturile cu motor.

Gerard Lopez este fondator al firmei Mangrove Capital Partners si presedintele Genii Capital, doua fonduri de plasament care au investit in ultimii ani in noile tehnologii si pe Internet.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.