Nissan a castigat concursul de design auto de la Los Angeles, in cadrul caruia companiile participante au avut ca sarcina imaginarea unui automobil care ar putea sa corespunda cu standardele de peste 20 de ani. Japonezii de la Nissan au propus conceptul V2G, un vehicul in a carei constructie s-au folosit nanotehnologii si o serie de alte inovatii abia iesite din…

Nissan a castigat concursul de design auto de la Los Angeles, in cadrul caruia companiile participante au avut ca sarcina imaginarea unui automobil care ar putea sa corespunda cu standardele de peste 20 de ani.

Japonezii de la Nissan au propus conceptul V2G, un vehicul in a carei constructie s-au folosit nanotehnologii si o serie de alte inovatii abia iesite din laboratoarele experimentale ale cercetarilor.

Concurentii au fost premiati atat pentru inventivitatea de care au dat dovada, cat si pentru spiritul practic si solutiile folosite in realizarea conceptelor.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Feeds.banknews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.