Aston Martin va opera un facelift usor pe actualul Vantage. Revizirea va consta in cateva elemente estetice dar si in reducerea emisiilor de carbon ale versiuni V8 de 4.7 litri. Aston Martin pregateste un facelift minor pentru versiunea 2010 a modelului Vantage. Constructorul britanic va incerca sa se atinga cat mai putin de designul supercarului sau, drept pentru care look-ul va fi imbunatatit cu ajutorul unei grile frontale mai agresive, a unor linii ale capotei restilizate si a geamului clar
Aston Martin va opera un facelift usor pe actualul Vantage. Revizirea va consta in cateva elemente estetice dar si in reducerea emisiilor de carbon ale versiuni V8 de 4.7 litri. Aston Martin pregateste un facelift minor pentru versiunea 2010 a modelului Vantage.

Constructorul britanic va incerca sa se atinga cat mai putin de designul supercarului sau, drept pentru care look-ul va fi imbunatatit cu ajutorul unei grile frontale mai agresive, a unor linii ale capotei restilizate si a geamului clar pentru blocurile optice spate.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.