Chevrolet intentioneaza sa lanseze un facelift pentru modelul Captiva in prima jumatate a anului 2010. Noutatea o va constitui introducerea unui nou motor diesel de 163 de cai putere cu Euro 5. Anul viitor in gama Chevrolet va adia un aer proaspat, resimtit in jurul modelului Captiva. Constructorul american intentioneaza sa lanseze un facelift pentru modelul aflat la jumatatea ciclului de viata, motivat de scaderea vanzarilor si a interesului publicului larg.Modificarile vizuale vor fi limitate
Chevrolet intentioneaza sa lanseze un facelift pentru modelul Captiva in prima jumatate a anului 2010. Noutatea o va constitui introducerea unui nou motor diesel de 163 de cai putere cu Euro 5.Anul viitor in gama Chevrolet va adia un aer proaspat, resimtit in jurul modelului Captiva.

Constructorul american intentioneaza sa lanseze un facelift pentru modelul aflat la jumatatea ciclului de viata, motivat de scaderea vanzarilor si a interesului publicului larg.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.