Incepand cu luna februarie a anului viitor, americanii vor putea achizitiona cea de-a treia generatie a monovolumului Toyota Sienna. Aceasta este disponibila si intr-o versiune V6 de 266 CP. Cea de-a treia generatie a monovolumului Sienna de la Toyota a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul imprumuta numeroase elemente de design de la Toyota Venza si poate gazdui pana la opt pasageri. Potrivit celor de la Toyota, interiorul este mai mare cu patru centimetri si scaunele au o raza ma
Incepand cu luna februarie a anului viitor, americanii vor putea achizitiona cea de-a treia generatie a monovolumului Toyota Sienna.

Aceasta este disponibila si intr-o versiune V6 de 266 CP.Cea de-a treia generatie a monovolumului Sienna de la Toyota a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Modelul imprumuta numeroase elemente de design de la Toyota Venza si poate gazdui pana la opt pasageri.

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.