Americanii de la Dodge au prezentat o editie speciala a lui Viper ACR, care va fi construita in doar 33 de exemplare. Aceasta se numeste 1:33 Edition si a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles. Ultimul an de productie al actualului Dodge Viper vine o cu o serie de editii speciale ale acestui model, prima dintre acestea fiind ACR 1:33 Edition. Primul exemplar din cele 33 care vor fi fabricate a fost prezentat astazi la Salonul Auto de la Los Angeles. Aceasta editie speciala a fost creata
Americanii de la Dodge au prezentat o editie speciala a lui Viper ACR, care va fi construita in doar 33 de exemplare. Aceasta se numeste 1:33 Edition si a debutat la Salonul Auto de la Los Angeles.

Ultimul an de productie al actualului Dodge Viper vine o cu o serie de editii speciale ale acestui model, prima dintre acestea fiind ACR 1:33 Edition. Primul exemplar din cele 33 care vor fi fabricate a fost prezentat astazi la Salonul Auto de la Los Angeles.

Citeste articolul integral pe Automarket.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.