Modelul Fiat 500 va fi din nou vopsit in roz de catre constructorul italian, de data aceasta in cadrul unei editii limitate la 100 de exemplare. Italienii de la Fiat vor lansa inca o editie speciala a lui 500 disponibila doar pe roz, de data aceasta fiind vorba de So Pink Edition. Doar 100 de exemplare Fiat 500 So Pink vor fi construite, toate fiind vopsite in aceeasi nuanta de roz. Conform site-ului dedicat acestui model, 60 de exemplare Fiat 500 So Pink au fost deja rezervate, asa ca au ramas
Modelul Fiat 500 va fi din nou vopsit in roz de catre constructorul italian, de data aceasta in cadrul unei editii limitate la 100 de exemplare.

Italienii de la Fiat vor lansa inca o editie speciala a lui 500 disponibila doar pe roz, de data aceasta fiind vorba de So Pink Edition. Doar 100 de exemplare Fiat 500 So Pink vor fi construite, toate fiind vopsite in aceeasi nuanta de roz.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.