Un viitor model utilitar electric, dezvoltat pe actualul Nissan NV200, ar putea inaugura o abordare ecologica in randul unor servicii precum cele de ambulanta sau de taxi. Prezent in prima zi a Salonului de la Tokyo, Carlos Ghosn, presedintele aliantei Renault-Nissan, a confirmat planurile de lansare ale unui model electric compact, marca Infiniti, dar si o versiune ecologica a proaspat lansatului NV200. Vehiculul comercial usor prezentat de Nissan lunile trecute va beneficia de o versiune
Un viitor model utilitar electric, dezvoltat pe actualul Nissan NV200, ar putea inaugura o abordare ecologica in randul unor servicii precum cele de ambulanta sau de taxi.

Prezent in prima zi a Salonului de la Tokyo, Carlos Ghosn, presedintele aliantei Renault-Nissan, a confirmat planurile de lansare ale unui model electric compact, marca Infiniti, dar si o versiune ecologica a proaspat lansatului NV200.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.