Comercializarea vehiculelor pe hidrogen devine, pe zi ce trece, un lucru mai apropiat de realitate. Volkswagen face primii sai pasi in aceasta directie, prin testarea a sase modele cu hidrogen pe strazile din Berlin. Inginerii Volkswagen testeaza trei modele pe hidrogen in Berlin, pentru a studia utilitatea acestora in viata de zi cu zi. Astfel, inginerii VAG vor testa doua VW Tiguan HyMotion, doua Caddy Maxi HyMotion si doua Audi Q5 HFC in conditii reale de trafic. Testul va incepe la
Comercializarea vehiculelor pe hidrogen devine, pe zi ce trece, un lucru mai apropiat de realitate. Volkswagen face primii sai pasi in aceasta directie, prin testarea a sase modele cu hidrogen pe strazile din Berlin.Inginerii Volkswagen testeaza trei modele pe hidrogen in Berlin, pentru a studia utilitatea acestora in viata de zi cu zi.

Astfel, inginerii VAG vor testa doua VW Tiguan HyMotion, doua Caddy Maxi HyMotion si doua Audi Q5 HFC in conditii reale de trafic.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Automarket.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.