CorporateNews10 Februarie 201110:46

Lectura sub un minut

Dacia va lansa in 2012 un vehicul de familie si un alt vehicul comercial usor, a anuntat grupul Renault care a prezentat un plan strategic numit 2016 - Drive The Change. Tot ca parte a noului plan va fi lansat in 2012 noul Clio, iar alianta Renault-Nissan va lansa mai multe masini electrice, avand ca obiectiv sa puna pe sosele 1,5 milioane de masini cu emisii zero pana in 2016.

Oficialii Renault declarasera in trecut ca doua noi modele Dacia vor fi construite in Maroc unde Renault va deschide la anul noua uzina de care este nevoie din moment ce la Mioveni s-a ajuns aproape de capacitatea maxima. Presa a scris despre un monovolum si despre un vehicul comercial de dimensiuni apropiate cu Kangoo.

Renault va lansa trei masini electrice in acest an (Fluence ZE, Kangoo ZE, Twizy) si va continua sa mareasca gama, obiectivul fiind ca pana in 2016 alianta sa puna 1,5 milioane de masini electrice pe sosele. Productia de "electrice" va depasi 500.000 unitati/an dupa 2015.Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.