Generali Asigurari isi completeaza portofoliul de produse cu AutoComplet, un pachet Casco - RCA prin care soferii pot beneficia de reduceri de pana la 25% din costul real al unei asigurari.

Potrivit companiei, noul produs aduce in prim-plan o serie de avantaje, printre care: optiunea pentru Casco fara fransiza, extinderea teritoriala in afara Romaniei la asigurarea Casco si asistenta rutiera fara costuri aditionale, precum si reduceri de pana la 25% fata de achizitionarea separata a celor doua polite Casco si RCA.

Primele de asigurare se calculeaza in functie de profilul fiecarui client, tinandu-se cont de varsta, localitatea de resedinta, vechimea permisului si parcursul anual.

De asemenea, soferii care au cel putin un copil minor beneficiaza de tarife speciale.

Spre exemplu, un sofer cu varsta de 30 de ani, cu vechime in conducere de peste patru ani, care are si un copil minor, va plati, pentru un autoturism cu motor de 1,4 litri, o prima anuala de 1.805 lei pentru asigurarea AutoComplet.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.