Aviva Romania, parte a grupului britanic Aviva, a investit suma de 243 milioane lei pe piata locala, in zece ani de activitate, perioada in care si-a extins reteaua de distributie, avand in prezent 700 de consilieri financiari in toata tara.
In acest an, compania si-a majorat capitalul social cu 30 milioane de lei, iar in prezent, prin intermediul societatilor Aviva Asigurari de Viata si Aviva Pensii, administreaza active in valoare de 600 milioane lei, in crestere cu 21,4% comparativ cu anul trecut.

„In urmatoarea perioada, ne dorim sa dezvoltam business-ul si sa avem o crestere organica sustinuta. Cel mai important element pentru business-ul nostru sunt clientii,de aceea anul acesta ne-am concentrat foarte mult pe imbunatatirea serviciilor oferite acestora si am facut investitii importante in infrastructura, tehnologie si in forta de vanzari directa”, a declarat Mihai Popescu, CEO Aviva Romania.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.