Subscrierile pe segmentul life ale grupului Aviva in Romania au scazut cu 17%, in prima parte a anului, la 40 milioane de lei, in timp ce veniturile totale ale ale companiei de asigurari de viata au scazut cu 14%.
Subscrierile pe segmentul life al grupului Aviva in Romania au scazut cu 17%, in prima parte a anului, la 40 milioane de lei, in timp ce veniturile totale ale ale companiei de asigurari de viata au scazut cu 14%.

Scaderea veniturilor cu 14% s-a datorat in principal reducerii afacerilor pe segmentul bancassurance, care nu a mai performat, odata cu scaderea creditarii, rezilierilor de polite efectuate de clienti, al caror trend este in insa scadere, si ajustarii de calcul a primelor anualizate. In primul semestru vanzarile s-au distribuit egal intre produsele de protectie si produsele cu componenta de conomisire, adica cele unit-linked.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.