Compania de asigurari Astra a lansat un portal online de vanzari directe prin care le ofera potentialilor clienti posibilitatea de a incheia asigurarea obligatorie a locuintei PAID pe internet.

Compania de asigurari Astra a lansat un portal online de vanzari directe prin care le ofera potentialilor clienti posibilitatea de a incheia asigurarea obligatorie a locuintei PAID pe internet.

Polita de asigurare a locuintei - PAID - a devenit obligatorie incepand cu data de 15 iulie 2010, fiecare proprietar din mediul rural sau urban fiind obligat sa incheie o astfel de asigurare pana la finalul anului.

Astra Asigurari a lansat o platforma online prin care romanii pot incheia asigurarea obligatorie a locuintei direct pe internet, in orice moment al zilei. Proprietarii de locuinte pot achizitiona online de la Astra polita PAID obligatorie, dar si polita PAID Complet, care cuprinde asigurarea obligatorie a locuintei si o asigurare aditionala ce acopera si alte riscuri.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.