Statul te obliga sa platesti 10 sau 20 de euro pentru o asigurare care acopera doar riscurile mari, adica o calamitate, ce nu poate fi DECÂT o inundatie catastrofica, o alunecare de teren sau un cutremur!

Statul te obliga sa platesti 10 sau 20 de euro pentru o asigurare care nu acopera decat riscurile mari adica o calamitate, ce nu poate fi decat o inundatie catastrofica, o alunecare de teren sau un cutremur!

Asigurarea obligatorie te costa intre 10 si 20 de euro pe an, in functie de tipul locuintei, valoarea asigurata fiind de 10.000, respectiv de 20.000 de euro.

Scoati din buzunar 10 euro pe an daca imobilul este construit din caramida nearsa sau din chirpici si 20 de euro daca imobilul are o structura de rezistenta de beton armat sau lemn.

Valoarea de asigurare inseamna suma de bani pe care o poti primi ca despagubire de la asigurator in cazul in care "o calamitate" iti va lovi casa.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Incont.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.