Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis, la cererea S.C. AVIVA Asigurari de Viata S.A., retragerea autorizatiei si radierea din Registrul C.S.S.P.P. a Fondului de Pensii Facultative AVIVA PENSIA MAX...
Comisia de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP) a decis, la cererea S.C. AVIVA Asigurări de Viaţă S.A., retragerea autorizaţiei şi radierea din Registrul C.S.S.P.P. a Fondului de Pensii Facultative AVIVA PENSIA MAX şi retragerea autorizaţiei prospectului schemei de pensii facultative.

Potrivit datelor furnizate evz.ro de reprezentanţii CSSPP, fondul nu a reuşit să atragă decât 106 participanţi, în condiţiile în care numărul minim necesar pentru a fi autorizat este de 100. Din aceştia, 5 erau membrii fondatori ai societăţii civile care stă la baza fondului. Aceştia au cerut CSSPP retragerea autorizaţiei de funcţionare.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Evz.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.