Asirom, membra a Vienna Insurance Group (VIG), vrea sa investeasca peste 2 milioane euro in modernizarea platformei IT pana la sfarsitul acestui an, compania propunandu-si, de asemenea, sa inregistreze profit si in acest an, potrivit directorului...

Asirom, membra a Vienna Insurance Group (VIG), vrea sa investeasca peste 2 milioane euro in modernizarea platformei IT pana la sfarsitul acestui an, compania propunandu-si, de asemenea, sa inregistreze profit si in acest an, potrivit directorului general al companiei, Boris Schneider.

"Asirom a inregistrat profit in 2009 si vrea sa obtina si in acest an", a spus Schneider, fara sa ofere mai multe detalii.

El precizeaza insa ca Asirom a inregistrat profit atat conform standardelor internationale de raportare, cat si celor locale. De asemenea, Schneider a estimat ca Asirom va incheia anul cu o mica crestere a afacerilor, care anul trecut s-au situat la nivelul de 663 milioane de lei, potrivit estimarilor Insurance Profile.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.