Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat a numit-o pe Daniela Vasile (foto) in functia de director general, dupa ce a primit, saptamana acesta, avizul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP). Daniela Vasile este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de 10 ani in domeniul financiar, lucrand in companii precum KPMG Romania sau Garanta SA. Din anul 2006 Daniela a ocupat functia de director general... [ Cite
Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat a numit-o pe Daniela Vasile (foto) in functia de director general, dupa ce a primit, saptamana acesta, avizul Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private (CSSPP).

Daniela Vasile este absolventa a Academiei de Studii Economice Bucuresti si are o experienta de 10 ani in domeniul financiar, lucrand in companii precum KPMG Romania sau Garanta SA.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.