CorporateNews28 Aprilie 201010:53

Lectura sub un minut

Astra Asigurari va asigura flota Tarom pentru al patrulea an consecutiv, astfel ca suma totala asigurata a aeronavelor pentru casco este de 522,48 milioane dolari, iar limita combinata unica pentru asigurarea de raspundere civila fata de terti este de...
Astra Asigurari va asigura flota Tarom pentru al patrulea an consecutiv, astfel ca suma totala asigurata a aeronavelor pentru casco este de 522,48 milioane dolari, iar limita combinata unica pentru asigurarea de raspundere civila fata de terti este de 750 milioane dolari.

Astra a castigat pentru al patrulea an consecutiv licitatia organizata de operatorul aerian pentru atribuirea contractului de servicii de asigurare casco pentru aeronave civile si piese de schimb si de raspundere civila fata de pasageri, bagaje, marfa, posta, terti, se specifica in comunicatul asiguratorului. Contractul a fost incheiat pentru o perioada de valabilitate cuprinsa intre 01.05.2010-30.04.2011.

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.