CorporateNews19 Martie 201010:47

Lectura de un minut

Astra, companie cu capital majoritar romanesc specializata in asigurari generale, a obtinut un contract de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti cu Aeroportul International Henri Coanda, in valoare de 490.057 lei, potrivit...

Astra, companie cu capital majoritar romanesc specializata in asigurari generale, a obtinut un contract de asigurare pentru raspunderea civila aeroportuara fata de terti cu Aeroportul International Henri Coanda, in valoare de 490.057 lei, potrivit anuntului de atribuire al institutiei.

Contractul a fost atribuit asiguratorului Astra in 15 februarie, in urma unei licitatii deschise la care a mai participat un asigurator.

"Estimarea initiala a valorii contractului a fost de 844.640 lei", se arata pe site-ul de licitatii electronice e-licitatie.ro.

Astra Asigurari a inregistrat anul trecut o valoare a primelor brute subscrise de 795,8 milioane lei (187,8 milioane euro), in crestere cu 22% fata de 2008, iar pentru anul in curs tinteste o crestere a afacerilor cel putin egala cu cea din 2009.

Citeste si:
Un soldat si-a impuscat comandantul, apoi s-a sinucis
Un soldat si-a impuscat...

Citeste articolul integral pe Wall-street.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.