Platinum Asigurari-Reasigurari, fosta Clal Asigurari, estimeaza ca va subscrie prime de 5-6 milioane de euro în acest an, comparativ cu 2,7 milioane de euro în 2009, a declarat directorul general adjunct al societatii, Anca Babaneata (foto). "Sub noua denumire, vrem sa furnizam clientilor nostri servicii de asigurare adaptate cerintelor acestora", a spus Babaneata. Babaneata a adaugat ca Platinum a încheiat anul 2009 cu pierderi de noua milioane ...

Platinum Asigurări-Reasigurări, fostă Clal Asigurări, estimează că va subscrie prime de 5-6 milioane de euro în acest an, comparativ cu 2,7 milioane de euro în 2009, a declarat directorul general adjunct al societăţii, Anca Băbăneaţă.

"Sub noua denumire, vrem să furnizăm clienţilor noştri servicii de asigurare adaptate cerinţelor acestora", a spus Băbăneaţă.

Băbăneaţă a adăugat că Platinum a încheiat anul 2009 cu pierderi de nouă milioane de lei. În intervalul 2006-2008, asigurătorul a consemnat pierderi de 40,81 milioane de lei, conform datelor CSA.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.