Compania de asigurari Omniasig se asteapta la o crestere de 20% a numarului de clienti pe segmentul Casco dupa ce a lansat polita Casco Europa Plus, avand o perioada de promotie intre 9 martie si 31 mai 2010, au spus pentru DailyBusiness.ro reprezentantii societatii. Acestia au mai mentionat ca tarifele din promotie sunt in medie cu 25% mai mici decat tarifele standard Casco.Produsul se poate vinde atat cu fransiza, cat si in varianta fara nici o fransiza.Polita Casco Europa Plus are un

Compania de asigurari Omniasig se asteapta la o crestere de 20% a numarului de clienti pe segmentul Casco dupa ce a lansat polita Casco Europa Plus, avand o perioada de promotie intre 9 martie si 31 mai 2010.

Acestia au mai mentionat ca tarifele din promotie sunt in medie cu 25% mai mici decat tarifele standard Casco.

Produsul se poate vinde atat cu fransiza, cat si in varianta fara nici o fransiza.

Polita Casco Europa Plus are un tarif simplificat, fara a mai fi nevoie de diferentierea pe marci a autoturismelor. Astfel, in functie de valoarea sumei asigurate si a combinatiei de fransize dorita de client, se poate stabili automat tariful unei astfel de polite.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.