Prudential a anuntat luni ca va cumpara de la AIG divizia asiatica de asigurari de viata, AIA, într-o tranzactie de 35,5 miliarde de dolari care va transforma grupul britanic în liderul pietei mondiale a asigurarilor de viata, transmite Reuters. Achizitia va fi finantata partial printr-o majorare de capital de 20 miliarde de dolari si printr-o emisinue de obligatiuni de cinci miliarde de dolari, a aratat Prudential. Investitorii si analistii considera ca ...
Prudential a anunţat luni că va cumpăra de la AIG divizia asiatică de asigurări de viaţă, AIA, într-o tranzacţie de 35,5 miliarde de dolari care va transforma grupul britanic în liderul pieţei mondiale a asigurărilor de viaţă.

Achiziţia va fi finanţată parţial printr-o majorare de capital de 20 miliarde de dolari şi printr-o emisinue de obligaţiuni de cinci miliarde de dolari, a arătat Prudential.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Capital.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.