EuroIns Romania estimeaza ca va intra pe profit in 2010 si va inregistra o valoare a primelor brute subscrise de aproximativ 300 milioane lei, in crestere cu 7% fata de 2009, dupa orientarea afacerilor mai mult spre segmentele de asigurari non-auto,...

EuroIns Romania estimeaza ca va intra pe profit in 2010 si va inregistra o valoare a primelor brute subscrise de aproximativ 300 milioane lei, in crestere cu 7% fata de 2009, dupa orientarea afacerilor mai mult spre segmentele de asigurari non-auto.

In 2009, EuroIns Romania a inregistrat afaceri de aproximativ 280 milioane lei, potrivit rezultatelor preliminare, si si-a redus pierderea cu 40%, la circa 10 milioane lei.

"Estimam un volum de prime brute subscrise de aproximativ 300 milioane lei in acest an. De asemenea, ne-am propus sa intram pe profit in 2010, chiar daca nu va fi unul spectaculos", a mentionat directorul general al EuroIns Romania, Alin Bucsa.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.