Dupa 3 ani de activitate ca director general al Aviva Romania, Shah Rouf (foto) va parasi compania la mijlocul lunii februarie 2010 pentru pozitia de director general al Aviva Eagle din tara insulara asiatica Sri Lanka, a anuntat, luni, compania. Aviva Europa este in cautarea unui nou director general pentru Aviva Romania. In acest timp, Janos Bartok, membru al consiliului de administratie atat al companiei de asigurari de viata, cat si al celei pensii si manager tegional, va asigura...

Dupa 3 ani de activitate ca director general al Aviva Romania, Shah Rouf va parasi compania la mijlocul lunii februarie 2010 pentru pozitia de director general al Aviva Eagle din tara insulara asiatica Sri Lanka, a anuntat, luni, compania.

Aviva Europa este in cautarea unui nou director general pentru Aviva Romania. In acest timp, Janos Bartok, membru al consiliului de administratie atat al companiei de asigurari de viata, cat si al celei pensii si manager tegional, va asigura interimatul.

"In ciuda conditiilor economice nefavorabile, nu exista nici o indoiala ca Romania este unul dintre motoarele de dezvoltare viitoare ale Europei. In acest context Aviva Europa va continua sa investeasca in cresterea operatiunilor Aviva din Romania", a declarat Shah Rouf.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.