Unii asiguratori vor fi nevoiti sa dubleze primele de asigurare de raspundere civila auto obligatorie (RCA) pe termen mediu, iar altii le vor majora, anual, cu cateva zeci de procente, in functie de rezultatele inregistrate anterior, a spus directorul de comunicare al Allianz-Ţiriac, citat de NewsIn .

Unii asiguratori vor fi nevoiti sa dubleze primele de asigurare de raspundere civila auto obligatorie (RCA) pe termen mediu, iar altii le vor majora, anual, cu cateva zeci de procente, in functie de rezultatele inregistrate anterior.

"În opinia noastră, nu există companie de asigurări care să fi înregistrat, în 2009, în mod real, un rezultat operaţional pozitiv pe segmentul de asigurări RCA", a afirmat directorul de comunicare al Allianz-Ţiriac Asigurări, Marius Onofrei.

El a adăugat că, pe termen mediu, pierderile înregistrate de asigurători în ultimii ani din activitatea operaţională - inclusiv în 2009, conform estimărilor Allianz-Ţiriac - impun revizuirea politicilor de tarifare pe segmentele auto (RCA şi Casco), linii de afaceri generatoare de pierderi anuale de ordinul sutelor de milioane de euro.

Retail jobs

Despre autor:

Citeste articolul integral pe Money.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.