Tarifele politelor de raspundere civila auto obligatorie (RCA) au fost majorate cu cel putin 40%, unele ajungand chiar sa se dubleze, pe fondul cresterii ratei daunelor, a scumpirii pieselor de schimb si a manoperei, a declarat directorul general al...

Tarifele politelor de raspundere civila auto obligatorie (RCA) au fost majorate cu cel putin 40%, unele ajungand chiar sa se dubleze, pe fondul cresterii ratei daunelor, a scumpirii pieselor de schimb si a manoperei, a declarat directorul general al societatii Pintilie Broker de Asigurare.

"Tarifele RCA au fost majorate in fiecare luna", a mentionat Alexandru Pintilie, directorul general al societatii de brokeraj Pintilie Broker de Asigurare.

El a adaugat ca majorarea cea mai importanta se regaseste in cazul politelor pentru pensionari.

"La inceputul acestui an, un pensionar beneficia de o reducere de 50% la polita RCA in cazul unei companii de asigurare", a aratat Pintilie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Wall-street.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.