Societatea Allianz-Tiriac Asigurari lanseaza polita de asigurare medicala pentru calatorii in strainatate Multitravel, cu valabilitate de 12 luni, se arata intr-un comunicat de presa remis CorporateNews.

Polita de asigurare medicala de calatorii asigura risurile pentru toate calatoriile in strainatate, de pana la 25 de zile fiecare, efectuate in perioada de valabilitate a politei, indiferent de numarul lor.

"Polita de asigurare Multitravel vine in intampinarea nevoilor clientilor nostri care calatoresc in strainatate, reprezentand o oferta de acoperire a riscurilor medicale care poate fi contractata extrem de usor la un pret foarte competitiv. Persoanele care vor achizitiona acest produs nu vor mai avea grija incheierii cate unei polite de asigurare medicala de fiecare data cand calatoresc in afara tãrii. Ei vor fi protejati timp de un an de zile, oriunde in strainatate platind o prima fixa la momentul incheierii politei", spune Masoud Noormohammadian, director executiv asigurari de viata si de sanatate in cadrul Allianz-Tiriac Asigurari.

Retail jobs

Polita Multitravel se adreseaza in primul rand persoanelor care se deplaseaza frecvent in strainatate in interes de serviciu sau pentru afaceri. Acoperirile ei, insa, opereaza pe parcursul perioadei de valabilitate de 12 luni pentru orice tip de calatorii in strainatate, inclusiv pentru cele in interes personal. Prima de asigurare poate fi achitata fie de angajator in beneficiul angajatilor care calatoresc, fie de catre persoanele asigurate.

In plus, Multitravel poate fi incheiata si pentru grupuri de persoane care calatoresc impreuna. Astfel, familiile sau grupurile care se deplaseaza in strainatate, indiferent de scopul calatoriei, pot incheia o singura polita Multitravel, care ofera protectie tuturor membrilor grupului. Oricare dintre membrii grupului poate utiliza apoi polita Multitravel pentru calatoriile pe care le efectueaza in strainatate in orice moment, pe intreaga perioada de valabilitate, de 12 luni, a acesteia. Numarul maxim de persoane care pot incheia impreuna asigurarea Multitravel este de 10.

Citeste si:
Alexandra Stan a încins atmosfera la petrecerea de lansare a noului...
Alexandra Stan a încins...

Pentru planul de asigurare standard, care include toate tarile, cu exceptia Statelor Unite, Canada si Romania sau tara de rezidenta a asiguratului, prima anuala de baza per persoana este de 59 lei (pentru persoane cu varsta cuprinsa intre 18-60 ani), putand fi chiar mai mica in functie de numarul de persoane care formeaza grupul asigurat. Astfel, pentru o polita ce asigura cel putin doua persoane prima de asigurare per persoana este cu cinci procente mai mica decat tariful de baza, in timp ce, in cazul in care este vorba de cinci sau mai multe persoane asigurate, membrii grupului beneficiaza de reduceri de 10% ale costului individual al asigurarii.

Pentru contractarea politei Multitravel a fost eliminata cerinta completarii unui chestionar medical.

In baza acestei polite, Allianz-Tiriac acorda indemnizatii de asigurare pentru cheltuielile medicale efectuate ca urmare a unei afectiuni acute sau accident suferite de asigurat pe perioada de valabiliate a politei, precum si cheltuieli de repatriere. Cheltuielile medicale se refera la tratamentul ambulatoriu al asiguratului, spitalizare, interventii chirurgicale de urgenta, tratamente stomatologice de urgenta, transportul efectuat de serviciile de ambulanta si cheltuielile cu medicamente si materiale sanitare prescrise de medic.

Citeste si:
Ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, asigurări către români: „Nu...
Ministrul de Externe, Bogdan...

Suma asigurata prin polita Multitravel este de 30.000 de euro pentru cheltuieli medicale si 7.000 de euro pentru cheltuieli de repatriere, per persoana asigurata, indiferent daca polita este incheiata individual sau pentru un grup.

Compania partenera a Allianz-Tiriac Asigurari care, in cazul producerii unuia dintre riscurile asigurate, ofera asistenta clientilor in afara tarii este Mondial Assistance – liderul mondial in domeniul serviciilor de asistenta si asigurari de calatorie.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Corporatenews.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.