Agentia de turism Paralela 45 a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere a veniturilor de 14%, in euro, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare dublarii valorii vanzarilor agentiei pe Antalya si a unei cresteri de 70-80% in Bulgaria, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Alin Burcea (foto), proprietarul companiei. Burcea nu a precizat care a fost valoarea vanzarilor in S1, bilantul nefiind inca finalizat, insa a specificat ca trendul a fost de crestere, estimand o
Agentia de turism Paralela 45 a inregistrat in primul semestru al acestui an o crestere a veniturilor de 14%, in euro, fata de aceeasi perioada a anului trecut, ca urmare dublarii valorii vanzarilor agentiei pe Antalya si a unei cresteri de 70-80% in Bulgaria, a spus, pentru DailyBusiness.ro, Alin Burcea , proprietarul companiei.

Burcea nu a precizat care a fost valoarea vanzarilor in S1, bilantul nefiind inca finalizat, insa a specificat ca trendul a fost de crestere, estimand o majorare de circa 14%. Cat despre profit, proprietarul Paralela 45 spune ca este "dupa acoperirea cheltuielilor, mai ramane 1 leu".

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.