Aviva, cea mai mare companie de asigurari din Marea Britanie, prezenta si in Romania, a ales agentia ZenithOptimedia, parte a grupului Publicis, sa gestioneze contul global consolidat de media, estimat la 170 de milioane de euro, potrivit Brandrepublic.com. ZenithOptimedia va controla acum cumpararea si planificarea media, precum si prezenta companiei in mediile digitale, activitati care anterior erau impartite intre mai multe agentii. "Am creat un singur brand global - un pas che
Aviva, cea mai mare companie de asigurari din Marea Britanie, prezenta si in Romania, a ales agentia ZenithOptimedia, parte a grupului Publicis, sa gestioneze contul global consolidat de media, estimat la 170 de milioane de euro.

ZenithOptimedia va controla acum cumpararea si planificarea media, precum si prezenta companiei in mediile digitale, activitati care anterior erau impartite intre mai multe agentii.


Despre autor:

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

{* *}

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.