Bugetul de marketing al producatorului de materiale de constructii AdePlast se va ridica la cel putin 600.000 euro anul acesta, potrivit unui anunt remis de Links PR, compania care va gestiona comunicare AdPlast in 2010. AdePlast a prelungit pentru anul 2010 contractul de comunicare cu agentia LinksPR, care s-a ocupat de PR-ul companiei si in 2009. Serviciile contractate vor fi de consultanta pentru toate proiectele de comunicare ale companiei.Suma bugetata de... [ Citeste articolul

Bugetul de marketing al producatorului de materiale de constructii AdePlast se va ridica la cel putin 600.000 euro anul acesta, potrivit unui anunt remis de Links PR, compania care va gestiona comunicare AdePlast in 2010.

AdePlast a prelungit pentru anul 2010 contractul de comunicare cu agentia LinksPR, care s-a ocupat de PR-ul companiei si in 2009. Serviciile contractate vor fi de consultanta pentru toate proiectele de comunicare ale companiei.

Suma bugetata de AdePlast pentru marketing in 2010 se ridica la cel putin 600.000 de euro (nivel similar celui din 2009), incluzand atat partea de ATL, BTL, cat si PR/CSR.

Citeste si:
Agenția de web design ITeXclusiv te ajută să fii profesionist în...
Agenția de web design...

Citeste articolul integral pe Dailybusiness.roTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.